Mediji o nama

Mediji o nama

Okrugli stol na temu "Novi dom - Prevencija institucionalizacije ovisnika"

Okrugli stol na temu „Novi dom - Prevencija institucionalizacije ovisnika“ održan je u četvrtak u Psihijatrijskom bolnici u Vrapču u organizaciji Doma za ovisnike ZAJEDNICA SUSRET i Klinike za psihijatriju Vrapče. 

Hvala medijima koji su izvještavali o Okruglom stolu:
 

Predstavljen projekt "Centar podrške za ovisnike i osobe u riziku" u emisiji HRT-a "Dobro jutro Hrvatska"

U Hrt-ovoj emisiji "Dobro jutro Hrvatska", Miroslava Rožanković, predsjednica Humanitarne organizacije "Zajednica Susret" i Ela Megla, mag.paed.soc., predstavile su projekt "Centar podrške za ovisnike i osobe u riziku".

Projekt "Centar podrške za ovisnike i osobe u riziku" će se provoditi u deset županija (Zagrebačkoj, Sisačko-moslavačkoj, Karlovačkoj, Varaždinskoj, Požeško-slavonskoj, Brodsko-posavskoj, Vukovarsko-srijemskoj, Međimurskoj, Šibensko-kninskoj, Splitsko-dalmatinskoj ) i Gradu Zagrebu.

Predstavljen EU projekt „Centar podrške za ovisnike i osobe u riziku"

Humanitarna organizacija je u utorak, 07.07.2020., na Radio Sljemenu predstavila Eu projekt pod nazivom „Centar podrške za ovisnike i osobe u riziku".

Projekt je počeo 15. travnja ove godine i trajat će 24 mjeseca, do 15. travnja 2022. godine. Vrijedan je gotovo milijun i pol kuna, a financiran je u stopostotnom iznosu iz Europskog socijalnog fonda.

Humanitarna organizacija "Zajednica Susret" i KoHOM predlažu Radnu skupinu za Smjernice za liječenje opijatskih ovisnosti

“U povodu Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama, a koji se svake godine obilježava 26.lipnja, Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“ i  KoHOM (Koordinacija hrvatske obiteljske medicine), organizirali su Okrugli stol na temu  „Pristup liječenju ovisnika u ordinacijama obiteljske medicine“ u prostorijama Savjetovališta Humanitarne organizacije „Zajednica Susret“ u Zagrebu.

Predstavljen EU projekt "Centar podrške za ovisnike i osobe u riziku"

Humanitarna organizacija "Zajednica Susret"  je u utorak, 07.07. 2020, u prostorijama hotela City Plaza Zagreb predstavila projekt "Centar podrške za ovisnike i osobe u riziku.

Projekt je počeo 15. travnja ove godine i trajat će 24 mjeseca, do 15. travnja 2022. godine. Vrijedan je gotovo milijun i pol kuna, a financiran je u stopostotnom iznosu iz Europskog socijalnog fonda.
Ciljana skupina ovog projekta su osobe s problemom različitih vrsta ovisnosti (droga, alkohol, kocka, online ovisnosti), članovi obitelji ovisnika i stručnjaci koji s njima rade. 
 

Humanitarna organizacija "Zajednica Susret" otvorila telefon za psihološku pomoć

Iako zbog širenja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom, SARS-CoV-2 te svih preporuka nadležnih službi ne možemo ostvariti socijalni kontakt, naš broj telefona 01/6040-198 je i dalje otvoren za pozive. 

Građani nam se mogu javiti i na e-mail  adresu  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., naše mrežne stranice (https://zajednica-susret.hr/) te putem Facebook profila Zajednice Susret (https://www.facebook.com/Zajednica-Susret-660428070722269/).

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.