Projekt "Lutke na koncu"

 
Projekt  „Lutke na koncuˮ provodi se od 2014. godine uz potporu Zagrebačke županije a usmjeren je na prevenciju i suzbijanje bolesti ovisnosti kroz pružanje pomoći i podrške povremenim konzumentima sredstava ovisnosti i ovisnicima te članovima njihove obitelji.
Projektom se pruža pomoć korisnicima u prevladavanju specifičnih problema s kojima se suočavaju oni u čijem životu se pojavi ovisnost ili rizik od razvoja ovisnosti kao osobni problem ili kao problem njemu bliskih osoba. Također, projektom se pruža mogućnost stjecanja znanja i vještina potrebnih za kvalitetno i aktivno sudjelovanje u svakodnevnom životu u obitelji i u lokalnoj zajednici te se informira i senzibilizira šira javnost za problem ovisnosti.
 
 
Opći cilj provedbe projekta je prevencija i suzbijanje bolesti ovisnosti, dok su specifični ciljevi projekta informirati i senzibilizirati širu javnost za problem ovisnosti, pružiti informacije o mogućnostima prevencije i tretmana ovisnosti, pružiti pomoć i podršku povremenim konzumentima sredstava ovisnosti, ovisnicima te članovima njihove obitelji, omogućiti povremenim konzumentima i ovisnicima stjecanje znanja i vještina za samostalan život, kao i povezati različite dionike u zajednici s ciljem pružanja sveobuhvatne pomoći korisnicima.

Područje provedbe: Grad Zagreb i Zagrebačka županija

Trajanje: 01.01.2018. do 31.12.2018.

Zadnju financijsku potporu dao: Grad Zagreb i Zagrebačka županija

 

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 28 Siječanj 2019 10:15
(0 glasova)
Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.