• Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 418 puta

Dani otvorenih vrata u Zajednici Susret

Dani otvorenih  vrata u Zajednici Susret 

U povodu Dana otvorenih vrata udruga koji se održavaju od  25. do 27. svibnja ove godine, Zajednica Susret će se predstaviti u srijedu, 24. 05. na štandu na Zrinjevcu s početkom od 10 sati. Odazvali smo se sudjelovanju u obilježavanju Tjedna udruga u organizaciji Grada Zagreb, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom s ciljem upoznavanja šire javnosti s radom udruga, programima koje provode, kao i njihovim članovima.

 

Zajednica Susret javnosti će se predstaviti kroz aktivnosti koje provodi, razgovorima o prevenciji kao ključnom čimbeniku u borbi protiv ovisnosti, dijeliti ćemo informativne letke i reklamni materijal a ručne radove naših korisnika izložiti ćemo na štandu .

Dane otvorenih vrata udruga obilježavamo i u Splitu. U četvrtak, 25.05. od 16 do 18  sati u našem savjetovalištu će se održati predavanje o ikonopisu i izložba radova (predavač Bruna Kordić, akademska slikarica, restaurator). 

U petak, 2.06. od 10 do 12 sati učenici  i učitelji Osnovne škole  Ivan Goran Kovačić posjetit će naš Terapijski centar u Cisti Velikoj. Održat ćemo predavanje za roditelje,  učenike  i ostale mještane Ciste Velike kojim ćemo ih upoznati s radom Zajednice Susret.

Cilj nam je probuditi suradnju s lokalnom zajednicom i približiti im naš rad. Predstavit ćemo im i aktivnost koju inače provodimo u Cisti, bubnjanje u krugu, što  će uvelike doprinijeti ugodnom druženju, opuštenoj atmosferi i izgradnji povjerenja. 

S ciljem senzibiliziranja poduzetničke i šire javnosti za probleme ovisničke populacije kao potrebite skupine u društvu, u petak, 26.05. s početkom u 9,30 sati Zajednica Susret, Hrvatska obrtnička komora i Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA potpisat će  Protokol o suradnji u prostorijama Hrvatske obrtničke komore u Zagrebu (Ilica 49/II).  

U subotu, 27.05. organiziramo niz aktivnosti na Jarunu od 10.00 do 14.00 sati.  Ove godine slavimo 25.-tu obljetnicu rada te ćemo se kroz  druženje s posjetiteljima predstaviti sportskim i kreativnim radionicama, info materijalom, razgovorima o prevenciji kao ključnom čimbeniku u borbi protiv ovisnosti.Bit će to prilika i da naši medicinski volonteri posjetiteljima izmjere tlak i šećer…

O svemu će se brinuti korisnici, djelatnici  i volonteri pa vas ovim putem, dragi prijatelji, pozivamo da nam se pridružite. Doći ćete do nas prolazeći kraj crkve Sv. Mati Slobode, skrenut ćete na ulazu lijevo i krenuti prema Malom jezeru. Bit ćemo u blizini Paoro bara. 

Veselimo se druženju i s radošću vas očekujemo!!!

 

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 20 Srpanj 2017 19:28
(0 glasova)
Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.