Donacija HUM CROME stigla u Ivanovac
Donacija HUM CROME stigla u Ivanovac
  • Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 1250 puta

Donacija HUM CROME stigla u Ivanovac

 

Donacija HUM CROME stigla u Ivanovac

Nakon  prošlotjednog potpisivanja Protokola o suradnji s Humanitarnom organizacijom Zajednica Susret, Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA u duhu društveno odgovornog poslovanja i dobre prakse, iskazalo se i humanitarnom donacijom za naše korisnike.

HUM-CROMA je, u sklopu CROMA EduCare programa, edukacije za mlade menadžere koju CROMA u kontinuitetu održava od 2011. godine, potaknula da se u sklopu Menadžmenta društveno korisnog projekta jedan projekt vodi u korist Humanitarne organizacije Zajednica Susret. Tijekom proljetnog ciklusa CROMA EduCare programa grupa polaznika organizirala je donaciju stativa i mreže za badminton, reketa, vreće za boks i drugih sportskih rekvizita za korisnike terapijskih centara u Ivanovcu i Cisti Velikoj.  Uručili su nam to u subotu na Danima otvorenih  vrata udruga na Jarunu, a naša je ravnateljica i predsjednica udruge Suzana Horvat Kutle u utorak dio donacije dovezla dečkima u Ivanovac.

Ovom prigodom Zajednica Susret zahvaljuje  polaznicima CROMA EduCare programa na njihovom trudu. Uvjereni smo da će donacija sportske opreme biti za dobrobit i na korist našim korisnicima u terapijskim centrima.

 

Poslijednja izmjena dana Utorak, 20 Studeni 2018 23:30
(0 glasova)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.