• Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 240 puta

2. konferencija PREVENCIJE OVISNOSTI i 1. ljetna škola MODERNIH TEHNOLOGIJA

Društvo za socijalnu podršku organizira 2. konferenciju Prevencije ovisnosti: alkoholizam, ovisnost o drogama i novije ovisnosti i 1. školu Modernih tehnologija a koja će se održati 21.-23. rujan, 2016. u Zagrebu, Europski dom, Jurišićeva 1.

Cilj konferencije je povećati znanja stručnjaka o prevenciji ovisnosti o alkoholizmu, ovisnosti o drogi kao i novijim ovisnostima koje uključuju ovisnost o kocki, klađenju i nekontroliranom korištenju Interneta. Cilj škole Modernih tehnologija je upoznati stručnjake s koristima i rizicima korištenja modernih tehnologija te unaprijediti znanja u području korištenja modernih tehnologija za kvalitetniju profesionalnu, ali i osobnu uporabu.

Konferencija se organizira u okviru projekta: Hvala, ne! Ovisnosti o alkoholu, drogi, internetu, kocki i klađenju koji se provodi na području četiriju županija: Zadarska županija, Splitsko-dalmatinska županija, Grad Zagreb i Ličko-senjska županija. Projekt pokriva prevenciju svih oblika ovisnosti koji su zastupljeni među mladom populacijom koja je visoko rizična kada se govori o ovisnostima. Partneri na projektu su Dom za odgoj djece i mladeži Zadar i Udruga SAL-Ciec, Lovinac.

Na na navedenoj konferenciji sudjelovati će i predsjednica Humanitarne organizacije "Zajednica Susret", gđa Dina Drozdek, mag.soc.ped. koja će održati predavanje pod nazivom "Terapijske zajednice".

Program konferencije i ljetne škole možete pogledati ovdje.

Preuzimanje priloga:

Poslijednja izmjena dana Utorak, 20 Studeni 2018 23:29
(0 glasova)
Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.