• Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 1248 puta

Grupe samopomoći

Cijenjeni roditelji i drugi članovi obitelji naših korisnika, obavještavamo vas da će 07.9.2016. u terminu od 19-21 h biti održana prva grupa samopomoći za roditelje i ostale članove obitelji ovisnika koji su uključeni u psihosocijalni tretman u terapijskim centrima Zajednice Susret.

Grupe samopomoći namijenjene su roditeljima, braći i sestrama te drugim zainteresiranim članovima obitelji ovisnika.

Funkcija grupa samopomoći je da si roditelji i članovi obitelji korisnika međusobno budu potpora i pomoć, te da dijele svoje poteškoće i iskustvo u rješavanju istih s drugim članovima grupe. Grupa samopomoći je otvorenog tipa, što znači da se sastoji kako od starih tako i o novih članova obitelji korisnika od kojih svatko ima svoju ulogu i svrhu u razvoju grupe.

Uz grupe samopomoći za članove obitelji ovisnika koji su u terapijskoj zajednici, svaki drugi tjedan se održavaju i grupe samopomoći za članove obitelji ovisnika koji nisu uključeni u tretman terapijske zajednice ali su zato uključeni u neki od drugih oblika tretmana (bolničko liječenje, ambulantno liječenje, dnevna bolnica ili neki drugi oblik pomoći). Roditelji i članovi obitelji nam se mogu obratiti na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili na broj telefona 01 60 40 198 kako bi dobili sve potrebne informacije o načinu uključivanja u grupu samopomoći.

Zajednica Susret

Poslijednja izmjena dana Utorak, 20 Studeni 2018 23:29
(0 glasova)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.