Logo
Ispiši ovu stranicu
Stručni sastanak suradnika na projektu "Novi Benjamin"
  • Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 273 puta

Stručni sastanak suradnika na projektu "Novi Benjamin"

18. svibnja 2016. godine na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, Odjelu  za mladež, održao se još jedan stručni sastanak vladinih i nevladinih organizacija koje zajednički sudjeluju u provođenju projekta "Novi Benjamin" usmjerenog na prevenciju ovisnosti o drogi, alkoholu, kocki, nikotinu, online ovisnostima i rizičnom ponašanju djece i mladih na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

 

O pojavi ovisnosti, pravnim aspektima i kaznenopravnoj reakcij govorili su Lana Petö Kujundžić, sutkinja Županijskog suda u Zagrebu i predsjednica USZM, a o osnovnoj djelatnosti Humanitarne organizacije "Zajednica Susret" i projektu "Novi Benjamin" izlagala je predsjednica Zajednice Susret, Dina Drozdek.

Period odrastanja i sazrijevanja mladih je uvijek jedna dinamična i promjenama podložna pojava tijekom koje mladi dolaze u kontakt s različitim sredstvima ovisnosti. Iz tog razloga je ovu dobnu skupinu i rizike koje mladenaštvo donosi,  potrebno staviti u fokus naših razmišljanja i stručnog djelovanja.

Sastanku su pristustvovali osim zaposlenika Zajednice Susret i stručni suradnici, Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu, Općinskog kaznenog  suda  u Zagrebu, Odjela za mladež  te stručni suradnici Županijskog suda u Zagrebu.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 06 Rujan 2016 20:54
(0 glasova)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr