• Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 218 puta

Stres kao tema supervizije

S obzirom da se nalazimo na kraju prve godine provedbe našeg programa Benjamin, u ponedjeljak, 7. prosinca 2020. godine je održan još jedan supervizijski sastanak za članove projektnog tima. Zbog nepovoljne epidemiološke situacije, sastanak je održan online, preko ZOOM aplikacije.

Na superviziji smo se dotakli tema poput nošenja sa stresom zbog pritiska vremenskih rokova, provedbe projektnih aktivnosti u COVID uvjetima, ali i znamo li organizirati vlastito slobodno vrijeme.
Svatko od članova tima imao je priliku podijeliti i neki svoj problem na poslu. O tome smo međusobno diskutirali i dobili smjernice za daljnji rad.
Zahvaljujemo našoj supervizorici prof.Ljiljani Lukačević, te se nadamo da će se situacija s COVID-19 epidemijom poboljšati i da ćemo idući susret moći održati uživo!

Program Benjamin financira Ministarstvo zdravstva, a usmjeren je na prevenciju svih vrsta ovisnosti kod djece i mladih. Supervizijski sastanci su jedna od aktivnosti na programu i održavaju se dva puta godišnje. Na ovaj način osigurava se podrška djelatnicima u provedbi ovog programa.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 08 Prosinac 2020 17:17
(0 glasova)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.