• Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 123 puta

Stručni sastanak u programu „Benjamin

Povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti i u susret kraju prve godine provedbe programa „Benjamin“, u utorak, 8.12.2020. g. održali smo stručni sastanak sa stručnim suradnicima iz Centra za socijalnu skrb Zagreb.Cilj sastanka bila je evaluacija dosadašnje suradnje kroz program „Benjamin“, ali i ideje kao i razmjena ideja za suradnju u idućoj godini provedbe.

Sastanku su se odazvale suradnice iz većine podružnica Zagrebačkog CZSS-a, a dotakli smo se i tema poput potrebe za sve ranijom prevencijom ovisnosti, preventivnih programa u školama, testiranja mladih na droge te prijeko potrebnim donošenjem zakonske regulative vezane za liječenje ovisnosti kod maloljetnika. Zbog epidemioloških mjera sastanak je održan online, putem Zoom aplikacije.

Program Benjamin odnosi se na prevenciju svih vrsta ovisnosti kod djece i mladih, financiran je od strane Ministarstva zdravstva, a CZSS Zagreb suradnik je na ovom programu. Zadaća suradnika je upućivanje korisnika u naš program.

Zahvaljujemo suradnicima centara za socijalnu skrb na aktivnom sudjelovanju i nadamo se uspješnoj daljnjoj suradnji!

Poslijednja izmjena dana Utorak, 08 Prosinac 2020 17:17
(0 glasova)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.