• Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 81 puta

Program "Benjamin" tijekom ljetnih praznika

Program "Benjamin" tijekom ljetnih praznika

Naše savjetovalište je i tijekom ljetnih praznika bilo aktivno pa smo kroz srpanj i kolovoz na programu „Benjamin“ provodili individualna savjetovanja djece i mladih, individualna savjetovanja roditelja i obiteljska savjetovanja.

Također su se održavali i sastanci projektnog tima, ali i informiranje stručnih suradnika o programu „Benjamin“.

Kroz srpanj i kolovoz nisu se održavale kreativne radionice i radionice životnih vještina, kao što je i predviđeno planom aktivnosti za drugu godinu provedbe programa. U rujnu nastavljamo s provođenjem svih aktivnosti utvrđenih planom, kao i kreativnim radionicama i radionicama životnih vještina.

Da podsjetimo, program „Benjamin“ je namijenjen mladima od 14 do 23 godine s problemima ovisnosti ili onima koji su u riziku za razvoj problema ovisnosti, onima koji imaju i nekih drugih problema o kojima žele razgovarati, kao i roditeljima čija djeca imaju problem. U sklopu programa provodimo individualna savjetovanja djece i mladih, kreativne radionice, strukturirano provođenje slobodnog vremena, obiteljska savjetovanja te radionice životnih i roditeljskih vještina.

Cilj programa je prevencija ovisnosti o drogama i rizičnih ponašanja, a provodi se uz financijsku potporu Ministarstva zdravstva.

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 16 Rujan 2021 14:54
(0 glasova)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.