• Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 316 puta

U potrazi za srećom

U potrazi za srećom

 

„U potrazi za srećom“, naziv je radionica koje će se održati u zagrebačkom Savjetovalištu Zajednice Susret (II Cvjetno naselje 17 a) u petak, 6. studenog od 17 do 20 sati te u subotu, 7.studenog 2015. od 9 do 14 sati. 

Dvije radionice u dva dana  održat će mr. sc. Sanja Jelić, dipl.soc.pedagog – defektolog i  mr. sc. Lucija Sabljić, dipl.soc.pedagog-defektolog .  Radionice su  namijenjene su za potrebe projekta „A ja“ čiji nositelj je Udruga roditelja Zajednica Susret Zagreb, a Humanitarna organizacija Zajednica Susret  je partner. Projekt  je financiran sredstvima Grada Zagreba, a namijenjen je braći i sestrama  naših  korisnika. Ta skupina mladih nije obuhvaćena sustavno organiziranim stručnim tretmanom, a želimo im pomoći da  postanu snažniji u svakodnevnoj borbi koja se otvara spoznajom da u obitelji imaju ovisnika.

Ovim radionicama Zajednica Susret započinje obilježavanje Mjeseca borbe protiv ovisnosti  koji se održava svake godine od 15.studenog do 15.prosinca. 

Poslijednja izmjena dana Utorak, 06 Rujan 2016 20:51
(0 glasova)
Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.