Posjet požeškog biskupa msgr.dr. Antuna Škvorčevića
Posjet požeškog biskupa msgr.dr. Antuna Škvorčevića
  • Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 695 puta

Posjet požeškog biskupa msgr.dr. Antuna Škvorčevića

Ivanovac, 14. studeni 2014. - U pastoralnom posjetu korisnicima i djelatnicima Zajednice Susret u TC Ivanovac bio je u petak požeški biskup msgr. dr. Antun Škvorčević. Dečki su ga dočekali pjesmom uz gitaru, a biskup je obišao centar i zadržao se s korisnicima u druženju i razgovoru.

Mnogi od njih iznijeli su mu svoja svjedočanstva i trnovit put koji su prošli od droge do odvikavanja u komuni. Među njima su i oni s dva desetljeća staža u drogiranju, obiteljski ljudi, roditelji odrasle djece. Njihova ispovijest je pobudila zanimanje kod biskupa Škvorčevića koji im je na kraju poručio: „Čestitam vam na ustrajnosti, vaš put je dokaz da izlaz treba tražiti u molitvi i duhovnoj snazi“.

Predsjednica Humanitarne organizacije „Zajednica Susret“ Bernardica Juretić provela je msgr. Škvorčevića kroz terapijski centar jer je posebno zanimanje pokazao za posljedice poplave iz svibnja ove godine kada je stradao veliki dio Slavonije pa tako i TC Ivanovac.

Biskup Škvorčević voljan je sa svoje strane učiniti što i koliko može ne bi li pomogao u oporavku poplavljenog centra.

Posjet pozeskog biskupa

Poslijednja izmjena dana Utorak, 06 Rujan 2016 20:46
(0 glasova)
Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.