Projekt Lutke na koncu

Nastavljamo s provođenjem projekta Lutke na koncu i u 2022. godini uz finacijsku potporu Grada Zagreba. Lutke na koncu projekt su usmjeren na prevenciju i suzbijanje bolesti ovisnosti kroz pružanje pomoći i podrške ciljanoj skupini, pružanje pomoći u rješavanju specifičnih problema s kojima se suočava ova korisnička skupina, omogućavanje stjecanja znanja i vještina za svakodnevno društveno prihvatljivo funkcioniranje u zajednici uz konstruktivno provođenje slobodnog vremena te informiranje i senzibiliziranje šire javnosti o problemima ovisnosti.

person Objavio Zajednica Susretaccess_time 11:37AM 01 Rujan 2022VIŠE…

Projekt Nauči me, osnaži me, vodi me!

Projekt Nauči me, osnaži me, vodi me!

Udruga roditelja Zajednica Susret Zagreb u partnerstvu s Humanitarnom organizacijom „Zajednica Susret“ započela je s provođenjem projekta Nauči me, osnaži me, vodi me! (UP.04.2.1.11) koji je financiran u sklopu programa Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice.

person Objavio Zajednica Susretaccess_time 08:30AM 14 Rujan 2022VIŠE…

„Neaktivni NEET-ovci i neaktivni OSI ponovo na tržištu rada“,  Humanitarna organizacija "Zajednica Susret" kao jedan od Partnera na projektu Udruge (na)gluhih osoba Videatur

„Neaktivni NEET-ovci i neaktivni OSI ponovo na tržištu rada“, Humanitarna organizacija “Zajednica Susret” kao jedan od Partnera na projektu Udruge (na)gluhih osoba Videatur

Dana 6.7.2021. Udruga (na)gluhih osoba Videatur potpisala je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt iz Poziva „Pronađi me!“-provedba aktivnosti dosega i obrazovanja neaktivnih mladih osoba u NEET statusu pod nazivom Neaktivni NEET-ovci i neaktivni OSI ponovo na tržištu rada. Projekt je financirala EU iz Europskog socijalnog fonda OP Učinkoviti ljudski potencijali, a Humanitarna organizacija “Zajednica Susret” kao Partner omogućuje neaktivnim NEET osobama pristup tržištu rada, te ih osnažuje da u njemu aktivno sudjeluju..

person Objavio Zajednica SusretVIŠE…

„Povećanje dostupnosti izvaninstitucijskih socijalnih usluga za ovisnike“

„Povećanje dostupnosti izvaninstitucijskih socijalnih usluga za ovisnike“

Dom za ovisnike ZAJEDNICA SUSRET u partnerstvu s Humanitarnom organizacijom „Zajednica Susret“ dobio je europski projekt  pod nazivom „Povećanje dostupnosti izvaninstitucijskih socijalnih usluga za ovisnike“ (UP.02.2.2.12.0006.) Razvoj, širenje i unaprjeđenje kvalitete izvaninstitucijskih socijalnih usluga kao podrška procesu deinstitucionalizacije) 

person Objavio Zajednica Susretaccess_time 12:04PM 09 Rujan 2021VIŠE…

Projekt INTERLEAVE INTERvention tooLkit to deal wit women drug users victims of gEnder bAsed ViolEnce

Projekt INTERLEAVE INTERvention tooLkit to deal wit women drug users victims of gEnder bAsed ViolEnce

Projekt INTERLEAVE INTERvention tooLkit to deal wit women drug users victims of gEnder bAsed ViolEnce koji je odobren i sufinanciran od strane Europske komisije (Directorate-General for Migration and Home Affairs). Projekt je s provođenjem započeo 01.11.2020., a traje do 30.10.2022. Glavni nositelj i Partner na projektu je COMUNITA DI VENEZIA SOCIETA COOPERATIVA SOCIALE (Comuve), a kao ostali Partneri odnosno izvoditelji uključene su:

person Objavio Zajednica SusretVIŠE…

Program “Benjamin”

Program Benjamin provodi Humanitarna organizacija “Zajednica Susret” u partnerstvu s Udrugom sudaca za mladež, obiteljskih sudaca i stručnjaka za djecu i mladež, Zagreb. Financijsku potporu dalo: Ministarstvo zdravstva, a temeljem Natječaja za prijavu programa udruga u području prevencije ovisnosti, suzbijanja zlouporabe droga i smanjenja šteta za dodjelu financijskih sredstava iz dijela prihoda od igara na sreću u Republici Hrvatskoj za 2019. godinu. 

person Objavio Zajednica Susretaccess_time 10:35AM 24 Siječanj 2020VIŠE…

Program “Novi početak”

Program provodi Humanitarna organizacija Zajednica Susret u partnerstvu s Domom za ovisnike Zajednica Susret, Split. Financijsku potporu dalo: Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku a temeljem Natječaja za prijavu programa udruga u području prevencije ovisnosti, suzbijanja zlouporabe droga i smanjenja šteta za dodjelu financijskih sredstava iz dijela prihoda od igara na sreću u Republici Hrvatskoj za 2019. godinu.

person Objavio Zajednica Susretaccess_time 10:24AM 24 Siječanj 2020VIŠE…

AlenDuka dizajn >