Obavještavamo vas da je Hrvatski zavod za javno zdravstvo pokrenuo web stranicu Portal o ovisnostima koji na jednom mjestu objedinjuje sve ključne informacije vezane uz javnozdravstvene aspekte povezane s ovisnostima o alkoholu, duhanu, drogi, kockanju te prekomjernom igranju video igara i provođenju vremena na internetu, a dostupan je putem poveznice https://ovisnosti.hzjz.hr/ .

Portal na jednostavan i razumljiv način građanima pruža relevantne informacije o ovisnostima i područjima suzbijanja ovisnosti, a sadrži i mapu kontakata institucija i organizacija koje se bave problematikom ovisnosti u Hrvatskoj kojima se građani mogu obratiti za savjet ili pomoć ako oni sami ili netko njima blizak ima problem s ovisnošću. Portal sadrži i dio namijenjen stručnjacima.

Dijelimo poveznicu na portal kako bi informaciju o Portalu dobili građani i stručnjaci koji se bave područjem ovisnosti.

Sadržaju Portala možemo doprinijeti svi koji se bavimo problemom ovisnosti ako podijelimo aktualne projekte i aktivnosti. Prijedlozi se mogu dostaviti na mail ovisnosti@hzjz.hr

AlenDuka dizajn >