Danas nam je mr. specijalist kliničke psihologije Ljiljana Lukačević održala zadnju superviziju na programu “Benjamin”, trogodišnjem programu prevencije ovisnosti i drugih rizičnih ponašanja djece i mladih, a koji je financiran od Ministarstva zdravstva. Obzirom da program završava krajem 2022. godine, sve aktivnosti programa su ušle u svoju završnu fazu te projekt privodimo njegovom kraju.


Na superviziji smo razgovarali o sveukupnom programu kroz ove tri godine, njegovim prednostima, prepoznatljivosti, ali i uočenim nedostacima. Pričali smo o evaluaciji projekta, kako s naše strane, tako i od strane naših korisnika, pisanju novih projekata te edukacijama i superviziji na projektima.

Također smo analizirali upitnik koji je gđa Lukačević osmislila za projektni tim te zaključili kako iako je tijekom provedbe programa došlo do određenih poteškoća u izvedbi zbog vanjskih nepredvidivih faktora, u ove tri godine ti su nedostaci kompenzirani ljudskim faktorom tj. privrženosti članova projektnog tima. Gđa Lukačević ukazala nam je da smo “Benjaminu” od početka pristupili odgovorno, u njega ulažući napore, kao i dodatne resurse i snage, te projekt profesionalno priveli kraju te doprinijeli njegovoj prepoznatljivosti, koja će zasigurno ostati još dugo poznata javnosti, čak i ako program ne nastavi s provođenjem.

Zahvaljujemo gospođi Ljiljani Lukačević koja nam je u ove tri godine bila pomoć i podrška te pravi profesionalac koji je uvijek znao istaknuti naše jake strane i usmjeriti nas na pravi put.

AlenDuka dizajn >